Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll hos CM Autoteknik ger dig en detaljerad och korrekt bild av din bils prestanda och funktion.

Bromsreparation och underhåll

Våra kvalificerade tekniker har expertisen och erfarenheten som krävs för att utföra bromsreparationer och underhåll på ett professionellt och pålitligt sätt.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Inför nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på CM Autoteknik utföra allt nödvändigt underhåll och reparation för att säkerställa att ditt fordon uppfyller alla krav.

Professionell service för el- och hybridfordon

På CM Autoteknik har våra skickliga tekniker specialiserat sig på hantering av el- och hybridfordon och säkerställer korrekt felsökning och säker hantering av elektriska komponenter.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten som inte påverkar tillverkarens garantier, även för nya fordon.

AC-Service

Dra fördel av regelbunden AC-service för att bevara din körkomfort och säkerhet.

Professionell hälsokontroll

På CM Autoteknik använder vi den senaste diagnosutrustningen och högkvalitativa produkter från Bosch för att noggrant undersöka alla säkerhetskomponenter och ersätta vätskor och filter vid behov.