Om oss

Vi på CM Autoteknik älskar alla märken. Men särskilt VW, Audi, Seat och Skoda är vi extra duktiga på!

Välkommen till CM Autoteknik

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till CM Autoteknik.

Skarprättarvägen 7 Lokal 7
176 77 – Järfälla
VI HAR ÖPPET
Måndag – Fredag 7 – 16 Fredag 7 – 15

For everything your car needs

Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du besöker oss. Vi lyssnar på vad du har att säga och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dina behov.

Etablerad 2014

Utmärkt kvalitet

Personlig och engagerad

Rättvis och rimlig

Vår historia

Om du vill veta mer om vilka vi är, vår historia och våra värderingar, kan du läsa mer här.

Träffa oss

Vill du bli en del av vårt team?

Vi uppmuntrar alltid till att skicka in en spontanansökan, då vi alltid letar efter skickliga kollegor som vill bli en del av vårt team. Hitta våra lediga tjänster här.

Vi är en del av Bosch Car Service-nätverket

Som en del av det världsomspännande nätverket med över 15 000 verkstäder i 150 länder, drar vi nytta av kunskap, teknisk utbildning, diagnostisk utrustning och reservdelar direkt från Bosch – en av de ledande leverantörerna inom fordonsindustrin.

Verkstad partners