Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Hantering av elektriska fel har alltid varit en utmanande uppgift och kräver specialiserad kunskap och utrustning. Med den ökande komplexiteten hos moderna fordon har svårigheterna med elektrisk- och elektronisk service ökat ytterligare.

Batterikontroll

Kontakta oss på CM Autoteknik för att säkerställa att ditt batteri är i gott skick och att din bil är redo för alla utmaningar på vägen.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll hos CM Autoteknik ger dig en detaljerad och korrekt bild av din bils prestanda och funktion.

Bromsreparation och underhåll

Våra kvalificerade tekniker har expertisen och erfarenheten som krävs för att utföra bromsreparationer och underhåll på ett professionellt och pålitligt sätt.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Inför nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på CM Autoteknik utföra allt nödvändigt underhåll och reparation för att säkerställa att ditt fordon uppfyller alla krav.

Professionell service för el- och hybridfordon

På CM Autoteknik har våra skickliga tekniker specialiserat sig på hantering av el- och hybridfordon och säkerställer korrekt felsökning och säker hantering av elektriska komponenter.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten som inte påverkar tillverkarens garantier, även för nya fordon.

AC-Service

Dra fördel av regelbunden AC-service för att bevara din körkomfort och säkerhet.

Professionell hälsokontroll

På CM Autoteknik använder vi den senaste diagnosutrustningen och högkvalitativa produkter från Bosch för att noggrant undersöka alla säkerhetskomponenter och ersätta vätskor och filter vid behov.

Däckservice

Däckmontering

När du väljer CM Autoteknik för däckservice får du inte bara högkvalitativt arbete, utan även extra fördelar som ökar både ekonomin och säkerheten för ditt fordon.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

På CM Autoteknik använder våra specialister den senaste diagnostikutrustningen och sin djupa expertis för att granska varje aspekt av din bil och garantera dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Ett olje- och filterbyte kan verka som en rutinservice, men föra det hos oss på CM Autoteknik kan ha några stora fördelar.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Om du upptäcker några problem med ljusen på din bil, tveka inte att kontakta oss på CM Autoteknik omedelbart. Vi är här för att hjälpa till med alla dina ljusrelaterade behov, inklusive kontroller och byten av lampor.

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

På CM Autoteknik förstår vi vikten av att snabbt åtgärda skador på bilens fönster. Våra experter kan reparera stenskott och mindre skador på ett professionellt sätt, vilket förhindrar att problemet försämras och minskar risken för kostsamma reparationer i framtiden.

Bilreparation och Bilservice

<br>På CM Autoteknik är vi din pålitliga partner i Järfälla för alla bilreparationer och servicearbeten på din bil, oavsett om det är stora eller små ärenden.

Bilservice

CM Autoteknik erbjuder professionell bilservice och underhållsarbete utan att du förlorar tillverkargarantin.