Bilreparation och Bilservice


På CM Autoteknik är vi din pålitliga partner i Järfälla för alla bilreparationer och servicearbeten på din bil, oavsett om det är stora eller små ärenden.

Få ut det mesta av din bil

När du väljer oss för dina bilreparationer eller bilservice får du inte bara en erfaren och pålitlig partner vid din sida, utan även en dedikerad expertis och engagemang för att leverera högkvalitativ service. Vi strävar efter att ge dig lugn och förtroende när det gäller vård och underhåll av din bil.

Oavsett om det handlar om en rutinmässig service eller en mer omfattande reparation kan du vara säker på att vi tar hand om din bil med omsorg och professionalism. Lita på oss för dina bilreparationer eller bilservice och upplev fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör vid din sida.

Bilreparation och Bilservice

Boka din bilreparation och bilservice

Professionell integritet och kundens intressen i fokus

Användning av högkvalitativa reservdelar

Bra att veta

Bilreparationer – Planerad och regelbunden service och reparation

Vi erbjuder inte bara bilreparationer i rätt tid och enligt strikta standarder, utan vi erbjuder också olika tjänster som passar olika situationer.

När det gäller att serva din bil är det idealiska att följa den tidtabell som anges av fordonstillverkaren. Den kommer att berätta exakt vilka arbeten som behöver utföras och när de ska göras. Vi använder tillverkarens data för att ge dig ett exakt pris baserat på din bilmodell, årsmodell och körsträcka. Vår online-bokning gör detta åt dig med bara några få enkla klick.

Vår personal har inte bara tillgång till den senaste utrustningen och utbildningen, utan insisterar också på att använda reservdelar och material av högsta standard. Dessutom är vi stolta över vårt kundfokus. Det betyder att du kan förvänta dig noggrann lyssning, tydlig kommunikation och total professionell integritet när du litar på oss med dina bilreparations- och servicebehov.

Varför är en pålitlig partner för bilreparationer viktig?

När din bil sviker dig eller du har varit med om en olycka är det sista du behöver en reparationservice som kommer att bidra till det besvär och den ångest du redan upplever. Tvärtom, du vill ha en partner som ger dig en korrekt diagnos av problemet, en pålitlig offert och pålitligt arbete med bilreparationer, allt utfört i rätt tid så att du snabbt är tillbaka på vägen. Med oss som bilreparationens valda partner får du precis det.

Kontakta oss nu för experthjälp och råd om bilreparationer.

Service och reparation för fordon under garanti

I de tidiga skedena av en bils liv är det mycket viktigt att följa tillverkarens servicekrav. Detta beror dels på att kontroll och underhåll av olika kritiska komponenter under denna period är helt avgörande för fordonets hälsa. Dessutom kan giltigheten för din bils garanti mycket väl bero på att dessa uppgifter utförs på rätt sätt.

Men visste du att du har rätt att få service utförd av en verkstad som inte är knuten till tillverkaren under garantiperioden? Så länge arbetet utförs enligt tillverkarens instruktioner kommer din garanti att vara giltig. Du kan lita på att våra välutrustade och välutbildade verkstadstekniker utför denna typ av service.

Behöver du bilreparation och bilservice?

Du kan boka din bilreparation och service hos oss idag genom bara några få enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en service på samma nivå som tillverkaren baserat på din bils ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.