CM Autoteknik
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice additional-heating

Bilverkstad

featured image

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Skarprättarvägen 16 i Järfälla utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Världsledande utrustning

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil, och vi använder alltid den mest moderna tekniken från Bosch.
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Behöver du en översyn eller en pratstund om din bil? Du kan tryggt ringa oss eller – Lämna bilen till oss så löser vi det. Skriv en notis om ditt problem så hör vi av oss med lösning på just ditt problem.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 08-583 50505 så bokar vi in en tid för dig!


CM Autoteknik – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!